18 Aralık 2007 Salı

:)

Bayram günleri O'nun katında kampanyaların bol olduğu günlerdir.Bol bol bonus puan toplamak için verilen fırsat günleridir.Lütfen bonuslar toplayalım, bonus toplamak için yarışalım.Bir çocuğa bayram kıyafeti alalım, kapısına hüzün dolu gözlerle bakanların kapısını çalalım, birer tebessüm dağıtalım kırgın yüreklere, affedelim, af dileyelim.
Yüreklerimiz dile gelsin, İSTEYELİM, vereceğinden kuşku duymadan isteyelim.Kendimiz için istediğimizi tüm insanlar için isteyelim.Bayram neşesi serpilsin tüm yaşantımıza.Topladığımız bonuslarımız da karımız olsun geriye kalan bayramdan :).

6 yorum:

iDeA dedi ki...

Hocam.Bayramınız kutlu olsun belki gorusemeyiz ama buradan ileteyim dedim:Diyi bayramlar...

NESLİ dedi ki...

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN HOCAAAMM:)TABİ HERKESİN DE MÜBAREK OLSUN:)
YAŞASIN BAYRAMLAAAARRRR!!!!:):):):):):):)

Adsız dedi ki...

[b]Her zmnki gibi çok güseL bi yazı oLmuş bnce bayramın en güseL yanı çocukLArın sevinmesiii harika bişeyy o yaaa [/b]
Bayram sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, kurbanlık hayvanların sesleri, bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki 'pause' düğmesine dokunun... Kısa bir süre için hayatı durdurun. Mutlu bayramlar...

H2o dedi ki...

bayramın kutlu olsun hocam, nice sağlıklı, mutlu bayramlar dilerim...;)
sevgiyle...

almina dedi ki...

Murat,nesli ve yoshy;
Bayram tadında bir yaşam dilerim hepimize :)

almina dedi ki...

sedaİstan;
Çok teşekkür ederim.İyi ki varsın :)